Mediul privat se implică - fructe și legume proaspete pentru centrele sociale din Sectorul 6

Data publicării: Vineri, 9 iun 2023

Un număr de peste 2000 de persoane din Sectorul 6, îngrijite în centrele de zi sau rezidențiale care funcționează la nivelul comunității, se vor bucura de fructele și legumele proaspete donate cu generozitate azi, 9 iunie 2023, de Fundația Dan Cristian Popescu.

Constând în peste o tonă de roșii, ardei, dovlecei și alte legume de sezon, alimentele vor ajunge în farfuriile adulților cu dizabilități, ale persoanelor vârstnice sau beneficiare de cantină socială, dar și la copiii și adolescenții care primesc diferite servicii sociale în centrele din subordinea DGASPC Sector 6.

Este unul dintre numeroasele acte de caritate venite din mediul privat, care contribuie la susținerea categoriilor sociale defavorizate din comunitatea noastră.

Mulțumim Fundației Dan Cristian Popescu pentru solidaritatea și generozitatea cu care sprijină serviciile sociale și îi încurajăm pe toți reprezentanții mediului privat să susțină cu donații Banca Locală de Alimente Sector 6, cel mai mare program de economie circulară din România, care va deveni funcțional în acest an.

Mai multe informații la www.foodbank6.ro sau la numărul de telefon 021.9970, disponibil zilnic în intervalul orar 08.00 – 20.00.