Meniul săptămânii 11–17 aprilie | Gust educat cu grijă și echilibru

Data publicării: Vineri, 11 apr 2025

În bucătăria Băncii Locale de Alimente Sector 6 formăm valori și obiceiuri sănătoase.

„Gusturile se educă. Conform feedback-ului primit până acum, copiii își doresc uneori alimente mai puțin sănătoase, dar la Banca Locală de Alimente Sector 6, reușim să le arătăm că și preparatele echilibrate pot fi gustoase. Meniurile săptămânale pun bazele unei alimentații corecte, bogate în vitamine și nutrienți, esențială pentru dezvoltarea unei comunități sănătoase.”, ne-a mărturisit doamna nutriționist a Băncii Locale de Alimente Sector 6, Alina Trifu.

Așadar, fiecare porție de mâncare susține misiunea noastră de a asigura un viitor sănătos pentru comunitate.

Meniul pentru perioada 11 – 17 aprilie 2025:

  • Luni – Chilli con carne de curcan cu piure de cartofi + fruct
  • Marți – Porc la cuptor cu rădăcinoase + fruct
  • Miercuri – Penne cu sos alb și pui + fruct
  • Joi – Tocăniță de legume cu carne + salam de biscuiți

Continuăm să hrănim viitorul comunității cu fiecare porție gătită cu responsabilitate și sădim speranța!

Detalii pe contact@foodbank6.ro.

 

Activitatea noastră în cifre

Ce am reușit împreună:

103.62
tone
alimente din donații
280122.27
euro
donații (hrană și alimente esențiale)
41251
de porții calde
copiilor din programul „Școală după Școală”
27165
de porții mâncare
beneficiarilor Cantinei Sociale
10314
de pachete
beneficiarilor de servicii sociale

Un proiect

Un proiect al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Bucureşti