Noutăţi/Evenimente

Lucrările la Banca de Alimente și Cantina Socială din Sectorul 6 sunt în desfășurare

Joi, 21 mar 2024

În Sectorul 6, pe Calea Giulești 236, sunt în desfășurare lucrările la Banca de Alimente și Cantina Socială. Este prima dată când o autoritate publică din România începe așa ceva, cu ajutorul unui teren donat de Biserica Ortodoxă.

Ziua Mondială a Asistenței Sociale

Marţi, 19 mar 2024

Tema din acest an este „Buen Vivir: Viitor comun pentru o schimbare semnificativă și transformatoare”, care are rădăcini în Agenda Globală și subliniază necesitatea ca asistenții sociali să adopte abordări inovatoare, conduse de comunitate, care sunt întemeiate pe înțelepciunea indigenă și pe coexistența armonioasă cu natura.

Un proiect inovator în Sectorul 6: Banca de Alimente și Cantina Socială

Joi, 18 ian 2024

În inima Sectorului 6, pe Calea Giulești 236, se conturează un proiect umanitar remarcabil: Banca de Alimente și Cantina Socială, prima inițiativă de acest fel lansată de o autoritate publică din România. Ridicate pe un teren generos donat de Biserica Ortodoxă Română, aceste două facilități promit să devină un centru de speranță și ajutor pentru cei în nevoie.

Mediul privat se implică - fructe și legume proaspete pentru centrele sociale din Sectorul 6

Vineri, 9 iun 2023

Un număr de peste 2000 de persoane din Sectorul 6, îngrijite în centrele de zi sau rezidențiale care funcționează la nivelul comunității, se vor bucura de fructele și legumele proaspete donate cu generozitate azi, 9 iunie 2023, de Fundația Dan Cristian Popescu.

Banca Locală de Alimente– cel mai mare program de economie circulară din România se va lansa în Sectorul 6

Vineri, 17 feb 2023

Până la sfârșitul acestui an, cea mai mare bancă de alimente din România își va deschide porțile în Sectorul 6.

Programul ”Sectorul 6 pentru Ucraina” a ajuns în finala prestigioasei competiții ESSA

Vineri, 18 nov 2022

DGASPC Sector 6 reprezintă România la nivel european - Programul ”Sectorul 6 pentru Ucraina” a ajuns în finala prestigioasei competiții ESSA

Sectorul 6 sprijină persoanele refugiate din Ucraina

Sâmbătă, 26 feb 2022

Sectorul 6 sprijină persoanele refugiate din Ucraina care au intrat în România prin vama Sighetu Marmaţiei, prin intermediul magazinului Socialxchange care va trimite la Sighet produse de strictă necesitate

Oamenii sunt grija noastră!

Duminică, 29 nov 2020

Pentru toți cei cu adevărat atenți la fenomenul social, anul acesta a demolat stereotipul conform căruia serviciile sociale sunt destinate celor, generic și nepotrivit, denumiți drept asistați social.

„Diete sănătoase pentru o lume lipsită de foamete”

Vineri, 11 oct 2019

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Alimentaţiei, Reţeaua „Global FoodBanking” lansează campania „Diete sănătoase pentru o lume lipsită de foamete”, cu intenţia de a educa populaţia planetei în spiritul abordării unei alimentaţii sănătoase, echilibrate şi accesibile oricărei persoane.