Noutăţi/Evenimente

Oamenii sunt grija noastră!

Duminică, 29 nov 2020

Pentru toți cei cu adevărat atenți la fenomenul social, anul acesta a demolat stereotipul conform căruia serviciile sociale sunt destinate celor, generic și nepotrivit, denumiți drept asistați social.

„Diete sănătoase pentru o lume lipsită de foamete”

Vineri, 11 oct 2019

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Alimentaţiei, Reţeaua „Global FoodBanking” lansează campania „Diete sănătoase pentru o lume lipsită de foamete”, cu intenţia de a educa populaţia planetei în spiritul abordării unei alimentaţii sănătoase, echilibrate şi accesibile oricărei persoane.

Grup de consultare publică privind oportunităţile de angajare pentru persoanele defavorizate din Sectorul 6

Miercuri, 14 dec 2016

Mâine, 15 decembrie 2016, începând cu orele 10.00, în sala de conferinţe din incinta Complexului de Servicii Sociale Floare Roşie va avea loc o întâlnire consultativă pentru identificarea nevoilor de încadrare pe piaţa muncii pentru persoanele care aparţin grupurilor vulnerabile.

Proiectul "Banca Locală de Alimente Sector 6" a fost lansat

Miercuri, 7 dec 2016

Astăzi, 7 decembrie 2016, s-a desfăşurat evenimentul de lansare a proiectului Banca Locală de Alimente Sector 6, realizat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia Diaconia – Sector 6.